Motivatie

SC Arhiregiovest SRL este o companie ce asigură servicii de arhivare si legătorie, oferind consultanta gratuită si orientare spre găsirea celor mai potrivite solutii compatibile cu nevoile dumneavoastră. Confortul este un criteriu esential în alegerea companiei care se va ocupa de arhivarea si depozitarea dosarelor dumneavostră, asadar acestea vor fi gestionate în mod profesional, în conformitate cu standardele europene, într-un mediu care asigură confidentialitatea datelor transmise.

Siguranta este, de asemenea, o latură considerabilă asupra căreia ne concentrăm activitatea, deoarece suntem constienti că informatiile dumneavoastră sunt de o importantă majoră si vor fi depozitate într-un spatiu securizat, adaptat standardelor legislative în vigoare, care respectă normele si conditiile impuse. Prin externalizarea activitătilor de arhivare veti avea parte de rezultate măsurabile si de durată, într-un timp scurt si cu costuri diminuate, SC Arhiregiovest SRL constituind cadrul propice pentru administrarea documentelor institutiei dumneavoastră.

Fiecare actiune pe care o întreprindem are la bază responsabilitatea, angajamentul si organizarea, acestea constituind principii solide confirmate de experienta si longevitatea pe piată datorate specialistilor nostri calificati în meseria de arhivari si arhivisti. Investim permanent în formarea unei echipe de profesionisti, în infrastructură si integrarea unor aplicatii moderne, tocmai pentru că ne însusim atributiile cu profesionalism si supraveghem atent executarea fiecărui pas necesar pentru dezvoltarea serviciilor solicitate.

Oferim o varietate de optiuni, punând la dispozitia dumneavoastră servicii de arhivare fizică,  păstrare si conservare. Respectând normele tehnice si metodologice, parcurgem toate etapele presupuse de prelucrarea documentelor în procesul de arhivare fizică, în functie de nevoile fiecărui client. Astfel, asigurăm parcurgerea procesului de fondare dacă este necesar, întocmirea nomenclatorului arhivistic, ordonarea documentelor, inventarierea acestora si selectionarea lor. Serviciul de legătorie vă ajută în pregătirea documentelor pentru arhivare, astfel încât dosarele să poată fi identificate rapid.

Depozitarea documentelor dumneavoastră este adesea o preocupare stresantă, deloc confortabilă, care impune decizii bazate pe criterii ce trebuie respectate, mai ales din perspectiva sigurantei si a factorilor de risc ce se pot declansa oricând. SC Arhiregiovest SRL garantează păstrarea dosarelor în conditii optime, într-un mediu complet securizat, aplicând un managemnt de informatii calitativ si concentrându-se pe o relationare constructivă.

“Pentru fiecare minut dedicat organizarii, o ora este castigata”

- Benjamin Franklin

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *